Szpital Powiatowy im. Jana Pawła II w Trzciance przystąpił do programu pilotażowego „Dobry posiłek w szpitalu”. Celem uruchamianego przez NFZ programu pilotażowego ma być zwiększenie dostępności porad żywieniowych w szpitalach oraz wdrożenie optymalnego modelu żywienia pacjentów. Codziennie, od poniedziałku do piątku będziemy publikować zdjęcia co najmniej dwóch posiłków, spośród najczęściej stosowanych diet z danego dnia, wraz z odniesieniem do pozycji z jadłospisu.

ŚNIADANIE (03.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (03.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (04.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (04.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (05.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (05.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (06.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (06.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (07.06.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (07.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (10.03.2025 r.) – DIETA CUKRZYCOWA

OBIAD (10.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

ŚNIADANIE (11.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

OBIAD (11.03.2025 r.) – DIETA OGÓLNA

JADŁOSPIS 26.02.2025 – 4.03.2025

JADŁOSPIS 5.03.2025 – 12.03.2025