Szpital Powiatowy im. Jana Pawła II w Trzciance przystąpił do programu pilotażowego „Dobry posiłek w szpitalu”. Celem uruchamianego przez NFZ programu pilotażowego ma być zwiększenie dostępności porad żywieniowych w szpitalach oraz wdrożenie optymalnego modelu żywienia pacjentów. Codziennie, od poniedziałku do piątku będziemy publikować zdjęcia co najmniej dwóch posiłków, spośród najczęściej stosowanych diet z danego dnia, wraz z odniesieniem do pozycji z jadłospisu.
ŚNIADANIE (04-04-2025 r.) – DIETA OGÓLNA |
OBIAD (04-04-2025 r.) DIETA OGÓLNA |
|
ŚNIADANIE (10.04.2025 r.) – DIETA OGÓLNA |
OBIAD (10.04.2025 r.) – DIETA OGÓLNA |
|
Jadłospis 29.03.2025 – 5.04.2025 r.
JADŁOSPIS 06.04.2025 r. – 13.04.2025
JADŁOSPIS14.04.2025 – 21.04.2025 Wielkanoc
JADŁOSPIS 22.04.2025 -29.04.2025 r.